As de Guia

MANAGEMENT

Backstage
INSTAGRAM


La Laura va entrar dins el món del management musical l’any 2018. Buscava la unió de l’empresa i la música, dos mons que li eren familiars i que tenia ganes de fusionar. Va començar portant la carrera artística de la Magalí Sare i la Joina. Va treballar durant un temps amb l’agència Propaganda Pel Fet acompanyant en Feliu Ventura i recentment, ha començat a treballar amb Cine Nuria.

Anteriorment, va dedicar molta part del seu temps a treballar en el camp de l’auditoria de comptes, de la consultoria i de l’assessorament fiscal i comptable d’empreses de diferents sectors.

LINKEDIN

La Catalina va començar la seva carrera dins del sector musical al 2012, un cop acabat el postgrau en gestió d’empreses de la indústria de la música de la Pompeu Fabra. Llavors, va conèixer a la Judit Neddermann i juntes van emprendre un camí. La Catalina va decidir muntar la seva oficina de management per portar la carrera de la Judit i posteriorment es van incorporar al roster Mazoni i Trau.

Anteriorment, va treballar 10 anys a l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears i a AGBAR, dues experiències professionals que li van donar una visió del funcionament de l’administració pública i de l’empresa privada.

LINKEDIN

LAURA GRÀCIA NEDDERMANN
LAURA@ASDEGUIA.CAT
+34 667 286 408

CATALINA ROSSELLÓ ALCINA
CATALINA@ASDEGUIA.CAT
+34 699 027 015