Management

Artistes

Agència de management de Barcelona que neix fruit de la unió de dues economistes que senten passió per la música i decideixen emprendre dins d’aquest camí. Dissenyem un acompanyament estratègic a mida per a cada artista musical que forma part de la família amb l’objectiu de fer créixer el seu potencial d’ara i futur.

Posem en valor el fons i la forma de cada proposta i no ens casem amb cap estil de música en concret. Som inquietes i tenim l’actitud de sempre estar buscant noves i millors maneres de guiatge. La nostra visió consisteix en ser un referent nacional dins de la indústria musical per la nostra praxis.

AS DE GUIA és un nus mariner que representa la unió de dos territoris, Vilassar de Mar i Mallorca. Hem triat aquest nus i no un altre per 3 dels seus elements. És un nus resistent que té la capacitat de crear vincles sòlids, és fàcil de desfer i en conseqüència és capaç de deixar anar les persones quan decideixen marxar. Per últim incorpora la paraula guiatge al nom que és el que nosaltres entenem que fem principalment al nostre dia a dia.